رمز و رازهای تغذیه سالم از زبان پروفسور منوچهر جعفریان، متخصص و پژوهشگر برجسته علوم تغذیه بعد از ۴۵ سال دوری، به وطن بازگشته و حاصل یافتههای علمی و آزمایشگاهی این محقق که نتیجه ۲۵ سال تلاش مستمر اوست را با خود آورده است.
یافتههایی که در ظاهر آنقدر سادهاند که عمل کردن به آنها شوخی به نظر میرسد.
او میگوید تغذیه صحیح عامل اصلی سلامت و عادات غذایی غلط که در میان ایرانیان تبدیل به یک فرهنگ شده علت اصلی بیماریهاست.
رمز و رازهای تغذیه سالم از زبان پروفسور منوچهر جعفریان
دنیا رژیمهای لاغری را مردود میداند. غذاها ربطی به چاقی یا لاغری ندارد. تئوری «کم بخور لاغر شوی» هنوز در ایران رایج است اما این تئوری در دنیا رد شده است.
سوء تغذیه انسان را چاق میکند.
در اثر سوءتغذیهای که ما در ایران داریم، هورمونهایی در بدن ترشح میشوند و این هورمونها باعث چاقی یا لاغری میشوند.
امروزه رژیمهای غذایی ای که دیگر در اروپا و در دنیا هم رد شده اند سبب کوتاهی عمر، ریزش مو و سلب سلامتی میشوند زیرا بدن افراد در اثر این رژیمها چربیهای باوفا را از دست میدهد و این چربیها دو ماه بعد با عنوان «یویو افکت» برمیگردند.
برای سلامتیتان، بخندید، ببخشید، فراموش کنید
دکتر جعفریان میگوید : “خندیدن، بخشیدن و فراموش کردن” سه عامل مهم برای سلامت روح و روان هستند.
باید بیشتر از میوهجات و سبزیجات استفاده کنیم و از گوشت بیشتر فاصله بگیریم.
گوشت در تغذیه جهانی روز به روز بیشتر محکوم میشود. تمام دنیا به گیاهخواری برگشته است.
در کشورهای ژاپن، سوئیس و آمریکا رویکرد غذایی به سمت گیاهخواری پیش میرود.
ما دو نوع تغذیه داریم :
تغذیه جسم
تغذیه روح
تغذیه جسم نیاز به همان پنج ماده غذایی شامل پروتئینها، کربوهیدراتها، چربیها، ویتامینها و املاح است.
تغذیه روح هم وابسته به پنج فاکتور است که شامل هدفدار بودن، اعتماد داشتن به دیگر انسانها، اعتقاد، عشق و اراده است.
جالب است بدانید طبق یافتههای معتبر پروفسور، فقدان هر یک از این پنج عامل روحی جذب غذا را در جسم دچار مخاطره کرده و موجب سوءتغذیه و بیماری میشود.
طبخ غلط باعث شده سبوس و پوسته ی ارزشمند گندم یا برنج در ایران دور ریخته شود.
دکتر جعفریان بهسبک غلط طبخ در ایران اشاره کرده و میگوید : این طبخ غلط باعث شده سبوس و پوسته ی ارزشمند گندم یا برنج در ایران دور ریخته شود.
اگر آب برنج آبکشی شده را به آزمایشگاه بفرستید، میبینید که سرشار از ویتامین B1 است. تمام املاح و نیاز بدن در پوست گندم است که این پوست جداسازی شده و در اختیار مرغهای خوشبخت قرار داده میشود.
آرد سفید، زندگی را کوتاه میکند.
ما در فرآیند آزمایشی در آزمایشگاه دو دسته موش را انتخاب کردیم، به یک دسته آرد سفید دادیم، همه موشها بعد از دو هفته مردند، اما به موشهای دسته دوم در سالن دیگر، گندم با سبوس داده شد و بعد از دو هفته مشاهده کردیم همه میجهیدند.
اینجا ثابت میشود که آرد سفید کشنده است. در کشور سوئیس سبوس گندم یا برنج در بستههای کوچک به قیمت یک فرانک فروخته میشود.
در ایران مشاهده کردم که سبوسها در کیسههای بزرگ مقابل نانوایی قرار دارد.
با خود گفتم چه نانوای ثروتمندی…
از او پرسیدم : چند گرمی از این سبوسها به من میدهید؟!
گفت : همه را بردارید.
گفتم : چه خوب من دیگر نمیروم سوئیس.
نانوا گفت : این کیسه را اینجا گذاشتیم که در زمستان از آن استفاده کنیم، زمستان خانمها به خاطر لغزندگی زمین میخورند، ما این سبوسها را کف زمین میپاشیم تا مردم زمین نخورند …!
سبوس بدنمان را چربیزدایی میکند
او تاکید میکند :
اگر مردم بدانند سبوس در زندگی روزمره چه خاصیتی دارد هرگز این برخورد را با این ماده حیاتی نخواهند داشت.
سبوس چربیهای اضافی را همراه صفرا میگیرد و از سیستم گوارش جدا میکند، صفرا را به جای اول خود باز میگرداند و چربی را دفع میکند.
سبوس بخورید و بعد از سه هفته به آزمایشگاه بروید، خواهید دید که کلسترول شما چقدر پایین آمده است.
سبوس را از نانواییها تهیه کنید و هر صبح در یک لیوان شیر حل کرده و مصرف کنید. بهترین سبوس در پوست سیب است که سرشار از پکتین است و اجازه نمیدهد علاوه بر چربی، املاح خطرناک مثل سرب و جیوه در بدن باقی بماند.
رمز و رازهای تغذیه سالم از زبان پروفسور منوچهر جعفریان
سه عاملی که عمر را کوتاه میکند :
به گفته پروفسور، اثبات شده که چاقی، بیخوابی، و نا امیدی سه عاملی هستند که عمر را کوتاه میکنند.
او در پایان تأکید میکند که اگر میخواهید ۱۲۰ سال عمر کنید و سالم بمانید، شبها غذای پختنی نخورید.
برگی از سلامتی
اگر نشسته آب بنوشید، تمام رسوبات مضر بدن از جمله رسوباتى که باعث میشود سنگ کلیه تولید شود از بین میرود.
فایدهی در سه مرحله نوشیدن آب
بعد از هربار نوشیدن آب و توقف کردن برای تنفس، بدن اکسیژن لازم را دریافت میکند و انسولین مورد نیاز برای جلوگیری از بیماری قند را به بدن میدهد.
برای همه ارسال کنیم تا جامعه ای سالم داشته باشیم.
اگر ایشان ۲۵ سال مشغول تحقیق و فعالیت در رشته تغذیه در کشور سویس بوده اند حتماً گزارش های تحقیقاتی ایشان به زبانهای رایج علمی در منابع تحقیقاتی جهانی ثبت و در اختیار جامعه علمی جهانی قرار می گرفت.
متاسفانه هیچ اثری از تحقیقات علمی ایشان وحتی فقط ذکر نام ایشان در هیچ منبعی وجود ندارد. به نظر می رسد این مقاله فقط یک تبلیغ است و ایشان مانند بسیاری از موارد موجود در کشور مشغول فریب مردم ناآگاه برای سرکیسه کردن آنان است.
اگر ایشان راست میگویند، باید مدارک تحصیلات خارجی خود و نتیجه همه تحقیقات علمی ۲۵ ساله خود را منتشر کند.