نوشیدنی کامبوچا اکسیری بی همتا از عهد باستان ، یک نوشیدنی تخمیری فراسودمند، پروبیوتیک و ارگانیک با خواص درمانی متعدد میباشد.
که طی سالیان اخیر شهرت و محبوبیت فراوانی در میان طرفداران و دوستداران تغذیه سالم در سراسر جهان پیدا کرده و این محبوبیت در ایران نیز رو به افزایش است.
با توجه به کاهش تنوع نوشیدنیهای سالم، ارگانیک فراسودمند از سبد غذایی خانوادههای ایرانی و کشش آنها به سمت مصرف نوشابههای مضر، این نوشیدنی مغذی و پروبیوتیک برای اولین بار در ایران به صورت ارگانیک (فاقد هرگونه افزودنیهای شیمیایی) و تحت لیسانس معتبرترین تولیدکننده نوشیدنیهای ارگانیک در آلمان (شرکت فولکل/Voelkel) تولید شده است.
در ادامه با تاریخچه کامبوچا، خواص درمانی و همچنین نکاتی چند در رابطه با نحوه استفاده آن آشنا خواهید شد.
کامبوچا اکسیری بی همتا از عهد باستان
کامبوچا چیست؟
محققین بر سر تاریخچه و منشاء اصلی پدید آمدن نوشیدنی تخمیری کامبوچا اختلاف نظر دارند.
اغلب بر این باورند که این نوشیدنی باستانی معجزه گر حدود ۲۰۰ سال قبل از میلاد، اولین بار در منچوری منطقهای در شمال کشور چین، پدید آمده است و سپس از راه خطوط بازرگانی به ژاپن، کره، هند و روسیه انتقال یافته و در آنجا عمومیت پیدا کرده است.
عدهای دیگر معتقدند که کامبوچا اولین بار در گارساک، منطقهای واقع در روسیه پدید آمده است.
شواهد حاکی از آنست که مردم آسیا صدها سال ات کامبوچا را به عنوان یک داروی طبیعی برای پیشگیری و درمان بسیاری از بیماریها مینوشند.
این نوشیدنی به نامهای مختلف شناخته میشود.
در مناطق مختلف نامهایی چون گل روسی، ژله روسی، قارچ روسی، قارچ ژاپنی، اسفنج ژاپنی و قارچ شراب هندی برای آن بکار رفته است.
قارچ خارقالعاده، قارچ جادویی، قارچ قهرمان، قارچ طول عمر، چای خدایی، و ژله نقرس دیگر نامهای آن بشمار میآیند. در فرانسه نام ((اکسیرطول عمر)) به آن داده شده است که قطعاً به خاطر تاثیری است که بر مصرف کنندگان داشته است
کامبوچا اکسیری بی همتا از عهد باستان
جالب اینجاست که در ترکیب اغلب این نامها از کلمه قارچ استفاده شده است.
در حالی که آنچه در حقیقت ما در اختیار داریم یک قارچ نیست بلکه یک توده همزیست از تعدادی باکتری و مخمر با شیوه پرورشی مخصوص است که شکلی شبیه قارچ (یک صفحه صاف، مسطح و لزج) دارد.
این قارچ ابتدا بصورت ورقه نازکی بر روی سطح نوشیدنی قرار میگیرد.
سپس با هر فرآیند تخمیر یک لایه جدید بر روی این صفحه ایجاد می شود و ضخیم تر می شود.
فرآیند تخمیر به مدت ۷ الی ۱۴ روز به طول میانجامد.
مواد مفیدی که از تخمیر کامبوچا حاصل شده و در فرآیند شیمیایی بدن نقش مهمی ایفا میکنند عبارتند از:
- اسید گلوکورونیک
- اسید گلوکونیک
- اسید استیک
- اسید کربنیک
- اسید لاکتیک
- اسید اگزالیک
- اسید مالیک
- اسید بوتیریک
- اسید پروپیونیک
- اسید سکوربیک
- اسید سوکسینیک
- اسید نوکلئیک
- اسید ایتاکونیک
- آنتی بیوتیک
- فروکتوز
- ویتامین C
- ویتامینهای گروه B شامل B2، B1، B12، B6(Pyridoxine) & B3، B9(Folicacid)(Ribovalin)، Balamin
- آنزیمهایی از قبیل Saccharose، Catalase، Amylase، Invertase، Labenzym.
در غرب تحقیقات زیادی روی این نوشیدنی صورت گرفته و امروزه این نوشیدنی فراسودمند و طبیعی در اروپا و آمریکا بسیار مورد استفاده قرار گرفته و طرفداران بیشماری پیدا کرده است.
ادامه دارد
ثبت ديدگاه