باکتریهای پروبیوتیک، مشابه باکتریهای مفید در رودههای ما هستند. مصرف پروبیوتیک میتواند سلامت رودهها را تقویت کند.
باکتریهای پروبیوتیک موجود در این نوشیدنی میتوانند به درمان اسهال کمک کنند و برخی از تحقیقات نشان داده که میتوانند علائم سندرم رودهی تحریک پذیر را هم تسکین بدهند.
ارتباطی که بین پروبیوتیکها و سلامت رودهها وجود دارد میتواند توجیه کنندهی مفید بودن این نوشیدنی برای سیستم گوارش باشد.
ارتباط بین باکتریهای مفید در سیستم گوارش و عملکرد سیستم ایمنی موضوعی است که مورد تحقیقات بسیار زیادی گرفته و ثابت شده است.
اگر پروبیوتیکهای موجود در کامبوچا میتوانند سلامت رودهها را تقویت کنند پس عملکرد سیستم ایمنی را هم تقویت میکنند.
۲٫ کاهش خطر سرطان
شواهد زیادی وجود دارد که نشان میدهد نوشیدن
کامبوچا میتواند به کاهش ریسک سرطان کمک کند. مطالعهای در سال ۲۰۰۸ نشان داد کامبوچا از رشد سلولهای سرطانی جلوگیری میکند.
تحقیقات گستردهتر در سال ۲۰۱۳ نیز نشان داد کامبوچا میتواند احتمال بقای سلولهای سرطانی را کمتر کند.
هر دو مطالعه نشان میدهند کامبوچا میتواند در پیشگیری از سرطان یا درمان آن نقش داشته باشد.
۳. کاهش احتمال عفونت
نوعی اسید به نام اسید استیک که در سرکه هم وجود دارد، هنگام تخمیر
کامبوچا تولید میشود.
مطالعهای در سال ۲۰۰۰ نشان داد کامبوچا میتواند میکروبها را نابود کرده و با طیفی از باکتریها بجنگد.
این یافتهها نشان میدهند کامبوچا میتواند با کُشتن باکتریها قبل از اینکه جذب بدن شوند از بروز عفونت پیشگیری کند.
۴. سلامت روح و روان
بین پروبیوتیکها و افسردگی میتواند ارتباطی وجود داشته باشد چون نوشیدن کامبوچا که غنی از پروبیوتیک است میتواند به افزایش سلامت روحی کمک کند.
التهاب با افسردگی ارتباط بسیار تنگاتنگی دارد، بنابراین خاصیت ضد التهابی کامبوچا میتواند به تخفیف برخی از علائم افسردگی کمک کند.
مروری در سال ۲۰۱۷ که بر روی مطالعات انجام شده صورت گرفت نشان داد که شواهد محکمی تابت کردهاند پروبیوتیکها میتوانند به درمان افسردگی کمک کنند.
۵. پیشگیری از بیماری قلبی
سطح خاصی از کلسترول باعث افزایش احتمال بیماریهای قلبی میشود.
مطالعات در سال ۲۰۱۲ و ۲۰۱۵ نشان دادهاند کامبوچا به کاهش سطح کلسترول ِ منجر به بیماری قلبی کمک میکند.
میزان کلسترول و بیماری قلبی نیز تحت تاثیر رژیم غذایی، ورزش، وزن بدن، سبک زندگی و التهاب هستند.
۶. کاهش وزن
اگر کامبوچا از چای سبز و قهوه سبز درست شده باشند میتوانند به کاهش وزنتان کمک کند.
مطالعهای در سال ۲۰۰۸ دریافت افراد چاقی که کامبوچای چای سبز مصرف میکردند، کالری بیشتری سوزانده و نسبت به دیگران، وزن بیشتری کم کرده بودند.
۷. سلامت کبد
کامبوچا حاوی آنتی اکسیدانهایی است که با مولکولهایی در بدن که میتوانند به سلولها آسیب بزنند میجنگند.
بعضی از مطالعات که تازهترینشان در سال ۲۰۱۱ انجام شد نشان دادهاند، کامبوچا میتواند از سموم کبد بکاهد. یعنی کامبوچا میتواند نقش مهمی در تقویت سلامت کبد و کاهش التهاب آن داشته باشد.
۸٫ کنترل دیابت نوع دوم
کامبوچا میتواند برای کنترل دیابت نوع دوم سودمند باشد.
مطالعهای در سال ۲۰۱۲ نشان داد که کامبوچا به کنترل قند خون در موشهای دیابتی کمک کرده بود.
این یافتهها این نظریه را صادر میکنند که کامبوچا ممکن است در کنترل دیابت نوع دوم مفید باشد.
اما برای ابراز نظر قطعی در این مورد، هنوز به تحقیقات گستردهتری نیاز است.
سلام
من چندوقتی هستش از این نوشیدنی استفاده میکنم و نارسایی کبد هم دارم و واقعا تاثیرات شگفتی روی من داشته و خیلی از مشکلاتی که داشتم رو تاثیر مثبت روش گذاشته
خدا رو شکر که براتون مفید واقع شده. امیدوارم که بزودی سلامتی کامل خودتون رو بدست بیارین.