چند نکته در رابطه با مصرف نوشیدنی کامبوچا
کامبوچا را بهصورت خنک بنوشید تا طعم واقعی یک نوشابه طبیعی را تجربه کنید.
کامبوچا را در معرض تابش مستقیم نور آفتاب قرار ندهید.
شما میتوانید کامبوچا را در هر ساعتی از شبانهروز به میزانی که که مایل باشید میل نمایید.
در کشورها و مناطقی که کامبوچا رواج پیدا کرده و یا بهصورت سنتی استفاده میشود، افراد روزانه نیم تا یک لیتر کامبوچا مصرف نموده و آن را جایگزین بسیاری از نوشیدنیهای کمخاصیت و یا مضر(حاوی افزودنیهای شیمیایی) کردهاند.
تأثیر درمانی کامبوچا در تداوم مصرف آن است و نباید توقع داشت با مصرف کوتاهمدت و مقطعی، بلافاصله تمام آثار درمانی نامبردهی آن بروز کند.
بعضی آثار و خواص درمانی بعد از مصرف چند روز و برخی دیگر بعد از چند هفته و یا چند ماه نمایان میشوند.
عوارض جانبی در رابطه با مصرف کامبوچا گزارش نشده است.
در آغاز (روزهای اول) به افرادی که معده آنها از حساسیت بیشتری برخوردار است توصیه میشود جهت احتیاط و نیز همزیستی تدریجی این نوشیدنی و اسیدهای ارگانی آن با معده و سلولهای بدن به نسبت میزان کمتری (مثلا یک تا دو فنجان در روز) مصرف شود و بهتدریج میتوان آن را به نیم تا یک لیتر در روز برای بزرگسالان (افراد بالای ۱۸ سال) افزایش داد.
چند نکته در رابطه با مصرف نوشیدنی کامبوچا برای افراد زیر ۱۸ سال: گونتر فرانک (محقق و نویسندهی آلمانی) که بیش از چهل سال در مورد کامبوچا به تحقیق و تألیف پرداخته، مقدار مصرف را (به نسبت بزرگسالان) چنین توصیه میکند:
۱۵-۱۷ سال (سهچهارم بزرگسالان)
۱۰ – ۱۴ سال (یکدوم بزرگسالان)
۵ – ۹ سال (یکسوم بزرگسالان)
۳ -۴ سال (یکچهارم بزرگسالان)
۱ -۲ سال (یکپنجم تا یکدهم بزرگسالان)
او همچنین خاطرنشان میکند که مادران باردار و شیرده و نیز نوزادان (زیر یک سال) ترجیحا نباید کامبوچا بنوشند، زیرا از یک طرف کامبوچا حاوی آنزیمهای مختلفی است که برای نوزادان، قوی و قابل هضم نیست و از طرف دیگر به دلیل خاصیت سمزدایی و چربیسوزی کامبوچا، امکان دفع این سموم آزاده شده از طریق شیر مادر وجود دارد. کامبوچا باعث پاکسازی کبد، کلیه و سیستم گوارش میشود و این موارد برای نوزادی که در حال رشد است هنوز مناسب نیست.
اندک بوی سرکهی استشمام شده از کامبوچا ناشی از وجود اسید استیک آن است. این ترکیب به همراه سایر ترکیبات کامبوچا برای درمان کبد چرب و چربی خون مفید است.
همچنین کامبوچای طبیعی و بدون مواد نگهدارنده، اندکی گاز تولید میکند، بنابراین تورم جزئی بطریهای کامبوچا بعد از مدتی به دلیل اندک تولید گاز و یا ترشمزه شدن آن بوده و ناشی از فاسد شدن نیست، بلکه کاملا طبیعی است.
علت تولید رسوبات بر سطح کامبوچا، ادامهی فعالیت میکروارگانیسمهای زنده و پروبیوتیک در کامبوچا است، بنابراین چنانچه این رسوبات برایتان خوشایند نیست، میتوانید قبل از مصرف کامبوچا آن را از صافی عبور دهید.
افرادی که ناراحتی گوارش معده دارند، بهتر است شربت کامبوچا را با معدهی خالی میل نکنند، زیرا ممکن است، باعث دلپیچه و یا سوزش سر معده شود. ترجیحا توصیه میشود، شربت کامبوچا را وسط غذا یا کمی بعد از فاصلهی غذایی میل نمایند.
چند نکته در رابطه با مصرف نوشیدنی کامبوچا
دیدگاه خود را بنویسید